Virágos Magyarország 2020 - idén egy kicsit másképp

2020.05.12.
Infopont Siklós

Virágos Magyarország 2020 - idén egy kicsit másképp

Jelentkezés: 2020. május 15-től július 1-ig.

Egy új, és izgalmas versenyre hívja az országot a Magyar Turisztikai Ügynökség. A pályázat lényege, hogy keresik azokat a legvirágosabb balkonokat és kerteket hazánkban, amelyeknek szebbé tételét, felfrissítését az otthon töltött idő hozta ki a legtöbb emberből.

Természetesen a legjobb pályázatokat jutalomban részesítik, és nem is akármilyenben, méghozzá kertészeti kuponok formájában!

 

A pályázat leírása:

Pályázni 2020. május 15-től lehet összesen 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással, 2 kategóriában („Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert”). A fotókat július 1-jéig várják a szervezők a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny honlapján (palyazat.viragosmagyarorszag.hu).

A verseny fővédnöke Borbás Marcsi, a szakmai zsűri tagja Bálint Gyuri bácsi és számos neves kertészeti szakember, akik kategóriánként az első 3 legvirágosabb balkont és előkertet díjazzák majd 150 ezer forintos kertészeti utalványokkal az augusztusi eredményhirdetésen. Ezen kívül 7-7 pályázatot 100 ezer forint értékű kertészeti utalvánnyal jutalmazzuk, továbbá egyedi, tematikus díjakat is kiosztunk a különleges pályaműveket beküldők között. A közönség is szavazhat kedvenceire, mindkét kategória 3-3 legnépszerűbb pályázata 100 ezer forint értékű kertészeti utalványt nyer.

 

A cikkről bővebben lehet olvasni a következő linken keresztül: https://mtu.gov.hu/cikkek/keressuk-a-legviragosabb-balkonokat-es-kerteket-1617

Forrás: www.mtu.gov.hu