siklósösszefog

Megszületett Siklós város legújabb imázsfilmje

 

Megszületett Siklós város legújabb imázsfilmje, amelynek címe: Siklós VisszaVár.

A város célja továbbra is a védekezés a vírussal szemben, azonban fontos, hogy megtegyünk minden olyan elő-intézkedést, amely segítségével el tudjuk indítani újból Siklós turizmusát.

Ennek az imázsfilmnek szintén ez a célja, hogy mindenkihez széles körben eljusson, és mindenki tudomást szerezzen szeretett városunkról.

Akinek van rá lehetősége mindenkit kérünk, terjessze városunk jó hírét az alábbi link megosztásával közösségi csatornákon keresztül, hogy a siklósiak híres vendégszeretetéről, Siklós város gazdag történelméről mindenki meggyőződjön.

 

Siklós mindenkit megvár és visszavár.
#siklósvisszavár #siklósmegvár #siklósösszefog #siklós

2020.05.07.
Infopont Siklós
További információ Megszületett Siklós város legújabb imázsfilmje tartalommal kapcsolatosan

Már dolgoznak a szakemberek a turizmus újraindításán Siklóson

 

Ez mit is jelenthet pontosan? Vajon mi állhat a háttérben? Ezt a napokban hamarosan megtudhatjuk!

Siklóson folyamatosan kezd lassan, de fokozatosan visszaállni az élet, így elsődleges szempont az is, hogy Siklós, valamint ezzel a siklósi vár, mint híres turisztikai attrakció is vissza tudjon csatlakozni a turizmus körforgásába, és újból elérhető legyen a látogatók számára.

Riegl Gábor polgármester Úr indíttatására egy külön munkacsoport dolgozik ennek a folyamatnak az újraindításában, amelynek szereplői az alpolgármester Úr, a várkapitány Úr, valamint a Siklósi Turisztikai Egyesület vezető tisztségviselői személyében mutatkozik meg.

Ahogy azt Mojzes Tamás, alpolgármester Úr is elmondta, továbbra is a legfontosabb cél a védekezés a vírussal szemben, azonban elő kell készülni a jövőt illetően, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy Siklós újból kiemelt desztináció legyen a turisták számára.

Siklós mindenkit megvár és visszavár.
#siklósvisszavár #siklósmegvár #siklósösszefog #siklós

 

A  cikkről bővebben: https://www.bama.hu/kozelet/helyi-kozelet/mar-dolgoznak-a-szakemberek-a-turizmus-ujrainditasan-2456145

2020.05.06.
Infopont Siklós
További információ Már dolgoznak a szakemberek a turizmus újraindításán Siklóson tartalommal kapcsolatosan