Csodabogyó Családi Túra

2020.05.25.
Infopont Siklós

Csodabogyó Családi TúraIdőpont: 2020. május 31. vasárnap 10:00 (Indulási idő)    

Gyülekező a Máriagyűdi bazilika előtti parkolóban 09:45 – 10:00

Táv: 6 km

Visszaérkezés a parkolóba a kora délutáni órákban.

Kérjük részvételi szándékod jelezd nekünk e-mailben (info@kronoszegyetem.hu), esetleg telefonon (70/205-1603). Kérdés esetén is keress minket a fenti elérhetőségeken.

Kérünk mindenkit fokozottan ügyeljen az előírásokra, és vigyázzunk egymásra.

Az MTSZ (Magyar Természetjáró Közösség) hivatalos közleménye:

„A túrázás és a vezetett túrázás beletartozik a szabadidősport keretei között végzett edzéstevékenységbe, ezért Magyarország teljes területén engedélyezett a túra szervezése és az azokon való részvétel a kormányrendeletben és a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletben foglalt feltételek szerint.”

 

Hasznos: A túrára mindenki a természetjáráshoz alkalmas öltözetben és lábbeliben jelenjen meg. Mindenki hozzon magával a szükségleteinek megfelelő enni, illetve innivalót. A túrát a Kronosz Szabadegyetem szervezi. A résztvevők tudomásul veszik, hogy kép, illetve videófelvétel is készül az eseményen, amelyet a Kronosz Szabadegyetem facebook és más közösségi oldalain felhasználhat. Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt, az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk. A programváltozás jogát fenntartjuk! Jó túrázást mindenkinek!